Ο φερόμενος ως "εκπρόσωπος των αγανακτισμένων", υποστηρίζει τις περικοπές μισθών και επιδομάτων…

Με μια απλή έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο κ. Η. Σεφέρογλου («εκπρόσωπος των αγανακτισμένων») αρθρογραφεί στο site της κ. Έλλης Στάη «EllisPoint».
Mάλιστα το Ellispoint, έχει φιλοξενήσει 6 τουλάχιστον άρθρα του.
Δείτε τι υποστηρίζει σε άρθρο του ο κ. Σεφέρογλου…

Αντί λοιπόν για την ανάπτυξη που χρειαζόμαστε, ασχολούμαστε με το αν τα φαρμακεία θα ανοίγουν το Σάββατο, ή αν τα καταστήματα θα ανοίγουν μία ή δύο Κυριακές το χρόνο. Ναι – ναι ξέρω μιλάω ενάντια στα συμφέροντα μας υποστηρίζοντας τις περικοπές μισθών και επιδομάτων. Αν το κράτος όμως αρχίσει να δουλεύει όπως τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη, αν υπάρξει πραγματική «δωρεάν παιδεία» χωρίς φροντιστήρια και πραγματική «δωρεάν υγεία» χωρίς φακελάκια ώστε να μην αναγκάζονται οι πολίτες της χώρας μας να πληρώνουν τα διπλάσια απ αυτούς των υπόλοιπων κρατών μελών κερδισμένοι δε θα είμαστε; Ε νομίζω πως αυτό είναι πολύ πιο ουσιαστική διεκδίκηση απ το να πολεμάμε να μην κοπούν τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων.
Advertisements

5 thoughts on “Ο φερόμενος ως "εκπρόσωπος των αγανακτισμένων", υποστηρίζει τις περικοπές μισθών και επιδομάτων…

  1. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΙΔ. ΥΠ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ ΟΛΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΡΙΣΤΗΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ' ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΡΩΝΑΙ ΜΕ ΑΣΙΜΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

  2. Αν ο Σεφέρογλου λειτουργεί ως ΠΑΣΟΚ(-ος) και διατείνεται ότι αυτή του η στάση εκφράζει όλους τους "Αγανακτισμένους", να πάει από εκεί που ήρθε. Θα είμαστε 100.000-1, 200.000-1, 500.000-1 κτλ.Η αγανάκτιση δεν έχει κομματική σφραγίδα!Τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει το σχέδιο της αποδόμησης, τις σύγχυσης και του διχασμού. Οι ιστολόγοι τι κάνουν; Θα πέσουν κι αυτοί στην παγίδα; Θα την πατήσουν σαν άβγαλτα μαθητούδια; Είστε – είμαστε μέσα στον κόσμο. Δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις από τα στούντιο και τις εφημερίδες. Γράψτε γι' αυτά που βλέπετε οι ίδιοι. Μην περιγράφετε την «πραγματικότητα» των ΜΜΕ.Οι bloggers, πρέπει να ενισχύσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, να ενισχύσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που έχει ξυπνήσει.Σημείωση: Αυτά που γράφω εδώ, δεν αφορούν αυτό το blog. Αφορούν πρώτα εμένα και μετά εκείνους που ανεπίγνωστα γίνονται τα βαποράκια της «πρέζας» των ΜΜΕ

  3. Μάλλον θα έπρεπε να κοκκινίσετε τα μαύρα γράμματα γιατί αυτό είναι το επιθυμητό. Χάνετε το Δάσος (σκόπιμα??)και προβάλετε το δένδρο. Η προβοκάτσια στο μεγαλείο της. Ντροπή σας.

  4. Aγαπητέ φίλε @10:44.Με τα μαύρα γράμματα συμφωνά ΑΠΟΛΥΤΑ και είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, χθες.Για τα κόκκινα γράμματα και τις περικοπές μισθών δεν μας είπες τίποτα.Και δεν αναφέρομαι στα golden boys και τους αρχισυνδικαλιστές, αναφέρομαι στον χαμηλόμισθο υπάλληλο που άμεσα ή έμμεσα έχασε τουλάχιστον 300 ευρώ τον μήνα.Για αυτό έχεις σε παρακαλώ να μας πεις κάτι?Είναι δυνατόν να στηρίζουμε-υποστηρίζουμε την περικοπή των μισθών, ξέροντας ότι δεν οδηγεί πουθενά και δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ..Είναι δυνατόν να υποστηρίζουμε τις περικοπές των μισθών και να είμαστε και "αγανακτιμένοι"…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s