Διάβασε κανείς το μνημόνιο 2; Ιδού η απάντηση..

Υπάρχει κανείς που διάβασε και τις 864 σελίδες του νέου εφαρμοστικού νόμου Ν.4046/2012 (μπορείτε να βρείτε τον νόμο και ως ΦΕΚ Νο 28 Α / 2012 εδώ, είναι 85 megabytes!!!), που συμπεριλαμβάνει στα παραρτήματά του και τη νέα δανειακή σύμβαση στα πλαίσια του Μνημονίου. Είμαι σίγουρος ότι ούτε οι συντάκτες του δεν έχουν διαβάσει όλο το κείμενο του νέου νόμου, ούτε καν κανενός παραρτήματός του. Σας έχω πάντως ευχάριστα νέα! Σύμφωνα με ..

τη σελίδα 532, Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2012! 
Βέβαια, σύμφωνα με τις σελίδες Νο 529 και 530, η Ελλάδα κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός (πως θα μπορούσε αλλιώς άλλωστε), για αυτό και γίνεται μνεία των ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ 03-05-2012, 08-05-2012 ΚΑΙ 07-06-2012 (τρελό LOL !) 
Δείτε τις εικόνες και πείτε μου: ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; 
Εχει ενδιαφέρον να δούμε ότι τα γραφεία του μηχανισμού EFSF, είναι στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ, δίπλα στις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες (στον πράσινο κύκλο είναι τα γραφεία του EFSF).
 Και το κερασάκι στην τούρτα: 
Είναι τόση η προχειρότητα, που το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕ.ΚΑ. Σηφουνάκη, μπήκε δύο φορές! Τη δεύτερη κάτω από τον τίτλο του Υπουργού, αντί του Γ.Παπακωνσταντίνου, ενώ ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράφει ο Δριβελέγκας, που όμως είναι Υφυπουργός, αφού Υουργός είναι ο Κ. Σκανδαλίδης !
Advertisements

3 thoughts on “Διάβασε κανείς το μνημόνιο 2; Ιδού η απάντηση..

  1. Βρίθει λαθών. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι σωστό. Αν πάει κανείς σε δικαστήριο για εφαρμογή πραγμάτων που έχουν , σύμφωνα με τον νόμο, λήξει θα κερδίσει σίγουρα. Για να μη τρέχουμε στα δικαστήρια προτείνω, στην κυβέρνηση, να αποσύρουν το νομοθέτημα αυτό και να ψάξουν να βρούν κάτι άλλο καλύτερο (για τον λαό) που να το αντικαταστήσει. Πραγματικά ο καθηγητής παπαδήμος, ο καθηγητής Βενιζέλος, ο καθηγητής Λοβέρδος έτσι έκαναν στις αίθυυσες διδασκαλίας, με τόση προχειρότητα έγραφαν και δρούσαν; Ντροπή τους.

  2. Στο άρθρο 3 απαλάσσει εκ των προτέρων από κάθε είδους ευθύνη τις διοικήσει Φ.Κ.Α. δηλαδή φορέων κοινωνικής ασφάλισης και Τράπεζας Ελλάδος και νομικών προσώπων για τις αποφάσεις ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για συμμετοχή στο κούρεμα των ομολόγων!!!Προφανώς για αποφυγή πολύχρονων φυλακίσεων ,όπως του κ.Καπράνου για το πολύ μικροτερο ποσόν του δομημένου ομολόγου του ΤΣΠΕΑΘ.Προφανώς και κατάφωρα αντισυνταγματική ρύθμιση η απαλλαγή εκ των προτέρων από συνέπειες οποιασδήποτε τέλεσης παράνομης πράξης.Και προφανώς και εν γνώσει των συντακτών συνταγματολόγων ότι αυτοί που θα αποφασίσουν την κλοπή των 13 δις αποθεματικών ασφαλισμένων δεν θα αποφύγουν τις βαρύτατες νομικές συνέπειες της πράξης τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s