ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ “ΤΙΜΙΟΙ”, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; Αναβολή η εκδίκαση της αγωγής του Α. Παπανδρέου, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Στον δρόμο του Τσουκάτου και η έκβαση της αγωγής του Ανδρέα Α. Παπανδρέου εναντίον του προέδρου των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνου Καμμένου. 
ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ! Τι και αν για τρίτη φορά (δύο με τον Τσουκάτο, μία με τον Ανδρίκο) ο Πάνος Καμμένος ήταν από το πρωΐ στο δικαστήριο και περίμενε για ώρες… 
Θα έπρεπε να έχει καταλάβει πλέον το σύστημα: Όταν οι ευυπόληπτοι αντίδικοι του δεν εμφανίζονται, η δίκη δεν θα γίνει.
 Τώρα θα αναρωτηθείτε “μα τι διάολο, πυθίες είναι”; Ε, είπαμε. Το χαλασμένο καλαμπόκι είναι η βάση για το LSD που σύμφωνα με ιστορικές πηγές αποτελούσε συστατικό του κυκεώνος των Ελευσινίων μυστηρίων. 

Τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που απορούσαν “μα γιατί κάνουν αγωγές και μετά δεν πάνε στο δικαστήριο;”. 
Ελπίζουμε να έχουν καταλάβει και οι πλέον δύσπιστοι ποιός ο λόγος των αγωγών εις βάρος του Καμμένου. Έλα μου όμως που δεν τους έκατσε και όχι μόνο δεν ζητά αναβολές “εν όψει εκλογών και πασοκοκρατούμενου κράτους” αλλά πηγαίνει και στήνεται σαν τον μπάστακα εκεί, για να δικαστεί… Δεν είναι τυχαίο που οι “κατήγοροι” έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα “δεξιά” συνεταιράκια τους χρησιμοποιώντας τους για να υποβαθμίζουν το θέμα στα ΜΜ”Ε” και σε παραπολιτικά γραμμένα απο γουρουνοκεφαλές ακόμα και σε “φιλονεοδημοκρατικά” ιστολόγια… Να αποτολμήσουμε και εμείς μία πρόβλεψη; Χωρίς “καλαμπόκι” μάλιστα. 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ. 
Advertisements

5 thoughts on “ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ “ΤΙΜΙΟΙ”, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; Αναβολή η εκδίκαση της αγωγής του Α. Παπανδρέου, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

  1. Αρίστο, το να βρίζεται ενας σχολιαστής επιτρέπεται ή οχι στο μπλογκ ?Γιατί αν επιτρέπεται θα πρέπει να σβήσεις τους περιορισμούς που έχεις θέσει. Διαφορετικά θα πρέπει να σβήσεις το σχόλιο του πιο πάνω εξυπνάκια 11:00.Αρίστο εσύ θα αποφασίσεις ….ΥΓ Το ρολόι του μπλογκ μάλλον έχει τρελαθεί ,,,,,

  2. 10:09 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι κατάσταση βρήσκεται η χώρα , καλήτερα να το αφήσω ασχολείαστο . Εδώ Ελλάδα you now ? Here is HELLAS. Δύο χρώνια τώρα στο μαρτύριο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s