Μ. Βαρβιτσιώτης: Έχουμε κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη..

Διαβάστε τι δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τις συνεργασίες σε συνέντευξη του, στην στη ΝΕΤ FM και στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 
Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς οι οποίοι έχουν τους ίδιους στόχους. Αν έχουν στόχο την έξοδό μας από την Ευρώπη, την καταγγελία των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης και την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας δεν μπορούμε να συνεργαστούμε».
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Άρα μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορείτε να συνεργαστείτε»; Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Έχουμε ένα κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, ο κοινός στόχος είναι να παλέψει η χώρα την παραμονή της μέσα στην ευρωζώνη και να πετύχει το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής…Από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ απέτυχε και διαχειριστικά πέρα από πολιτικά. Καμία από τις προβλέψεις που έκανε δεν μπόρεσε να τις ικανοποιήσει». 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πώς μπορείτε λοιπόν να συνεργαστείτε»; 
Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: «Για αυτό και ζητάμε ψήφο αυτοδυναμίας, ως εργαλείο. Ζητώ από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή στη ΝΔ και στην περίπτωση που δεν υπάρξει η καθαρή εντολή, λέω ότι μπορούμε να συνομιλήσουμε με αυτούς με τους οποίους ταυτιζόμαστε σε στόχους». 

Πηγή: ΝΕΤ FM  & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisements

2 thoughts on “Μ. Βαρβιτσιώτης: Έχουμε κοινό στόχο με το ΠΑΣΟΚ, να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη..

  1. ανάγκη πάσα για αντίστοιχη συνενόηση όσων έχουν αντίθετη άποψη. Τα αιστερά-δεξιά είναι προφάσεις κρυπτομνημονιακών, εδώ που έχουμε φτάσει.

  2. Ψηφίστε ότι θέλετε, όποιο κόμμα σας εμπνέει ιδεολογικά. Να καταψηφίστε όμως όλους εκείνους που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, τα κάθε είδους τζάκια που θεωρούν ότι κληρονομικώ δικαιώματι πρέπει να έχουν μέλη τους στην βουλή, τις περισσότερες φορές χωρίς να έχουν και τα αντίστοιχα πνευματικά προσόντα, και όσους κατά καιρούς με τον λόγο τους σας προσέβαλλαν. Και όλοι αυτοί να απομακρθνθούν από το προσκήνιο της πολιτικής ζωής για πάντα. Να μη τους δούμε ποτέ πάλι μπροστά μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s