Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ


Το 1998 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά των υποβρυχίων με απευθείας ανάθεση.Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από τον Μάρτιο του 2000 όπου έθετε τα εξής ερωτήματα για τους ασύμφορους όρους της σύμβασης με τα γερμανικά ναυπηγεία HDW:
Α. Πως το κόστος ενός υποβρυχίου από 265 εκατομμύρια δολάρια πήγε σε 400 εκατομμύρια δολάρια;
Β. Γιατί η παράδοση ορίστηκε σε 11 χρόνια τη στιγμή κατά την οποία η απευθείας ανάθεση έγινε για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών;
 Γ. Πως επελέγη ο τύπος του υποβρυχίου S-214 που δεν υπήρχε ούτε σε σχέδιο;


Ο Πάνος Καμμένος από τις 24 Ιανουαρίου 2000 είπε στη Βουλή ότι η Τουρκία είχε παραγγείλει υποβρύχια με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι 280 εκατομμυρίων δολαρίων.
Από τον Αύγουστο του 2001 υπέβαλε αναφορά.Κατέθεσε ως μάρτυρας τον Μάρτιο του 2010 στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση,δίνοντας στοιχεία για το σκάνδαλο.
Φθάσαμε τον Μάρτιο του 2012 να γίνει η πρώτη σύλληψη πολιτικού προσώπου.
Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος κάνει την εξής δήλωση:
«Οι υπεύθυνοι της συγκυβέρνησης που σήμερα αλληλοστηρίζονται δεν θα αποφύγουν την ποινική τιμωρία των πολιτικών που εμπλέκονται σε σκάνδαλα προβάλοντας την ημέρα των εκλογών μια σύλληψη που ζητούσαμε εδώ και 14 χρόνια.
Θα αποδοθούν ποινικές και αστικές ευθύνες.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα κάνουν καμιά συμφωνία όπως οι συγκυβερνούντες.Όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν επικοινωνιακό προπέτασμα καπνού να νξέρουν ότι η τιμωρία δεν τελειώνει με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σήμερα».Advertisements

4 thoughts on “Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

  1. Δεν έχει σημασία εάν σε ψηφίσω εγώ προσωπικά αλλά να γνωρίζει πως την θαρραλέα και έντιμη πολιτική του στάση τιμά την συντηρητική παράταξη του.Ένας Αριστερός Έλληνας

  2. Ύστατη έκκληση των Κινημάτων για ενότητα.Οι εκπρόσωποι των Κινημάτων, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τρίτη 10/4/12 στην Αθήνα, μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, απευθύνουμε την ύστατη στιγμή, πρόσκληση – έκκληση για την μεταξύ μας πολιτική συμφωνία και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές, με ελάχιστα σημεία της μεταξύ μας συμφωνίας, τα εξής:1. Υιοθέτηση δια δημοψηφίσματος νέου αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος.2. Άρνηση του μνημονίου και του χρέους και σύσταση διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, για τη διερεύνησή του.3. Παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για την καταστροφή και την παράδοση της χώρας.ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ1. Ελληνορθόδοξη Δύναμις2. Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας3. ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.4. Πατριωτικό Μέτωπο5. Συσπείρωση για τη Δημοκρατία6. Σπίθα Αγώνα Ελληνικού www pamet.gr Πατριωτικο Μετωπο μελος Ευρασιατικης Εανωσης Αδελφο κομμα με το κομμα της Ενωμενης Ρωσιας Αμεση Δημοκρατια τωρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s