Ελληνοποιήσεις…το αγαπημένο παιχνίδι των ΠαΣόκων πριν τις εκλογές

Βιαστήκαμε να πούμε ότι σήμερα οι Ελληνοποιήσεις της Φωφάρας είναι λίγες… Που να ξέραμε ότι τα σαϊνια στο εσωτερικών τις… «μαγείρευαν» για να τις δημοσιοποιήσουν το μεσημέρι…
Την αδικήσαμε την κόρη του μπαμπά της!!! Δεν σταματάει να δουλεύει για το ΜΠΑΤΣΟΚ!!!

Πάρτε ‘Ελληνες φρέσκα «αδερφάκια» δια χειρός Γεννηματά…

FOFINEA
FOFINEA1FOFINEA2

FOFINEA3

FOFINEA4

FOFINEA5

FOFINEA6

FOFINEA7

FOFINEA8

FOFINEA9

FOFINEA10

Εμείς σας το είπαμε οι πασόκοι είναι άπιαστοι στο βρώμικο παιχνίδι… Θα κάνουν Ελληνοποιήσεις μέχρι και τις 4 Μαϊου!!!


Μακελείο 

citypress-gr

Advertisements

5 thoughts on “Ελληνοποιήσεις…το αγαπημένο παιχνίδι των ΠαΣόκων πριν τις εκλογές

  1. Σοβαρη αποκάλυψη οι περισσότεροι (50 στους 55) είναι ομογενείς διαθέτοντες ΕΔΤΟ (Εδιδικό Δελτίο Ταυτότηας Ομογενους) Εκτός και θεωρείτε οτι οι ομογενείς δεν είναι έλληνες και ξεχνάτε οτι υπάρχει η μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Από τους υπόλοιπους 5 ο ένας είναι κύπριος (είναι η Κύπρος ελληνική πατριώτες ?) και οι οι υπόλοιποι 4 είναι αλλοδαποί (πω, πω τι φοβερό) και δεν ξέρουμε πόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα και πολλά άλλα ….Με όλα αυτά πατριώτες ελληνικοποίηση εεε.Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι΄Και δεν φτάνει που λαικίζουμε τα ρίχνουμε και στην υπουργό.Και οχι μονο τα ρίχνουμε, βεβηλώνετε και τη μνήμη του Γεννηματά.Ντροπή και μόνο ντροπή, αλλά που να καταλάβετε εσείς την σημασία των λέξεων. Οσο για τον διαχειριστή του μπλογκ και τους συνεργάτες του να ξέρει ότι λάθος πρόσωπο διάλεξε να χτυπήσει.

  2. Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Τα περισσότερα πατρώνυμα είναι Ελληνικότατα και Μάλιστα χριστιανικά.Η Μόνη ένσταση που έχω, είναι, γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε η χορήγηση της Ελληνικής υπηκοότητας σε αυτούς τους ανθρώπους; Όσο για την απονομή ιθαγένειας συμφωνώ να τους χορηγηθεί με παράλληλη δήλωση ότι η Βόρειος Ήπειρος προσαρτάται στην Ελλάδα. Μετά τα παραπάνω θεωρώ ότι η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ γίνεται μόνο για καθαρά κομματικούς σκοπούς και αλίευση ψήφων με όχημα την Ελληνική ταυτότητα.

  3. Ορισμένες επισημάνσεις επί του σχολίου του Keine Kohlen mehr1/ Οσον αφορά το χρόνο για την χορήγηση της υπηκοότητας. Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς ανα δεν γνωρίζει πότε υπέβαλλαν τα χαρτιά τους για την απόκτηση της υπηκοότητας.2/ Οσον αφορά για την προσάρτιση της Βορείου Ηπείρου θα ήθελα να διαβάσεις την ιστορική διαδρομή της στο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%89%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82Θα καταλάβεις εύκολα πόσες φορές την απελευθερώσαμε και πόσες φορές την ξεπουλήσαμε.3/ Οσον αφορά τον χρόνο που έγιναν οι απονομές ιθαγένειας (από 4 έως 2 μήνες πριν τις εκλογές) δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα νομιμότητας. Επίσης δεν νομίζω οτι μπορούν να συμμετέουν στις εκλογές καθώς οι διαδικασίες για την εγγραφή τους σε δημοτολογία και ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους είναι διαδικασία που δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί μεχρι τις 6/5.Πέραν των ανωτέρω 1/ Ο όρος που χρησιμοποιείται στο δημοσίευμα ελληνικοποίηση είναι λάθος για τους ομογενείς καθώς είναι ελληνες το γένος μη κατέχοντες την ιθαγένεια. Ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αλλοδαπούς που δεν είναι έλληνες στο γένος (που να τα καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι που γράφουν τέτοια άρθρα).2/ Η οποια αμφισβήτηση των ομογενών αλβανών υπηκόων που γίνεται με αυτό το άρθρο το μόνο που δίνει είναι τροφή στην αλβανική κυβέρνηση για ενέργειες σας και αυτή http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39719&Itemid=1593/ Οι χαρακτηρισμοί στη κ Γεννηματά ειδικά τα περί "κόρη του μπαμπά", να θυμίσω οτι η Φωφη πολιτεύτηκε αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γεννηματά. Οποτε πολιτεύτηκε είτε σαν βουλευτής, είτε σαν υπερνομάρχης τιμήθηκε με την ψήφο του ελληνικού λαού και πρώτευσε. Φαίνεται αυτό φοβίζει ορισμένους που το μόνο που κάνουν είναι να ισοπεδώνουν τα πάντα. Τέλος, δεν νομίζω οτι η Κα Γεννηματά έχει δώσει ποτέ δικαιώματα που κάποιος μπορεί να την αντιμετωπίζει με τέτοιο αήθη τρόπο.Ελπίζω μετά από όλα αυτά να καταλάβουν αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις ΄τι λάθος έχουν κάνει και να επανορθώσουν. Γιατί πρέπει κάποτε σε αυτό το τόπο να καταλάβουμε οτι η κριτική έχει κάποια όρια και δεν πρέπει όλα να ισοπεδώνονται στο όνομα της πολιτικής αντιπάράθεσης.

  4. Το όνομα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ πάντα σας φόβιζε.Τώρα τα βάζετε με τη Φώφη, αλλά δεν θα σας περάσει.Οσο και να την χτυπάτε τόσο εμείς θα την στηρίζουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s