Για να μην τρώμε κουτόχορτο…

Για να μην τρώμε κουτόχορτο, με τις δήθεν παροχές και τις προτάσεις της Ν.Δ.
Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων της επιστολής Σαμαρά στην τρόικα της 15ης Φεβ.2012.
Για να ξέρουμε αν αυτά που μας λένε μπορούν να τα κάνουν, δεδομένης της έγγραφης δέσμευσης της Ν.Δ για αυστηρή τήρηση των στόχων, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο το πρόγραμμα…
Ακόμα και ένας υπάλληλος της τρόικας δεν θα υπέγραφε μια τέτοια επιστολή υποταγής, αφοσίωσης και δέσμευσης στο πρόγραμμα…
Πρέπει όμως να ομολογήσει ο κ Σαμαράς στους Έλληνες ποιους εξαπατά. Τους Ευρωπαίους εταίρους όταν υπέγραφε το μνημόνιο ή τους Έλληνες τώρα; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα.
Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων:
Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».
Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος.Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

Advertisements

One thought on “Για να μην τρώμε κουτόχορτο…

  1. Φέρτε τον Καμμένο ρε παιδιά να απελευθερωθεί η χώρα. Με συμπαραστάτες τον Κουίκ (της αργομισθίας των 56000 ευρώ) , τον Μαρκάτο , τον Δημαρά , τον Κοντογιαννίδη , τον Χαϊκάλη , τον Αβραμίδη ή πως τον λένε των 8 κομμάτων σε 16 χρόνια θα οδηγήσει τη χώρα στην απελευθέρωση και των χαμένων Πατρίδων (σίγα μη σταμάταγε στην σημερινή κατάσταση). Εν πάσει περιπτώσει έχει αρχίσει η ένδοξη πορεία προς την εξουσία : τον Μάϊο 11 % , τον Ιούνιο 6-7 % και απο 2013 όπως και το άλλο "πατριωτικό" κόμμα του ΛΑΟΣ κάτω του 3%. Πλην όμως πατριωτικά ενώ όλοι οι άλλοι Ελληνες προδότες και δοσίλογοι. Ξεπεζέψτε απο το καλάμι όσο είναι καιρός γιατί το απότομο πέσιμο στο τέλος κάνει πολύ θόρυβο και είναι και οδυνηρό. Ρωτήστε και τον Καρατζαφέρη που έχει λαλήσει μτά την 6η Μαϊου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s