Η αθλιότητα με την πολιτική για το φάρμακο συνεχίζεται, όπως και η απάθεια και η ανεπάρκεια των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
«Η αθλιότητα με την πολιτική για το φάρμακο συνεχίζεται, όπως και η απάθεια και η ανεπάρκεια των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

Οι Έλληνες ασθενείς είναι όμηροι της κατάρρευσης του ταμείου του κράτους ελέω μνημονίου.

Τώρα ο μεν κ. Βενιζέλος σιωπά κάτω από το βάρος της ενοχής του για την κατάντια και ο κ Λοβέρδος είναι άφαντος. Ο δε κ. Σαμαράς δίνει εντολές στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό να βρει πόρους, λες και αυτός είναι υπεύθυνος και ρίχνει ευθύνες στους φαρμακοποιούς επειδή αδυνατούν πλέον να δανείζουν το κράτος.

Είναι και οι τρεις τους αναίσθητοι, απαράδεκτοι και κατώτεροι των περιστάσεων.
Ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν στην μονομερή ενεργεία των δανειστών να στερήσουν 1 δις από την τελευταία δόση. Άλλο τόσο υποτελείς υπήρξαν όταν έπρεπε να φροντίσουν να μην πληρωθεί το ομόλογο των 435 εκατ. € πριν 15 μέρες αν ήξεραν την αληθινή κατάσταση στην οικονομία.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αναζητήσουν ευθύνες για την έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων βαριά ασθενών.
Αυτή η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά αυτούς που οδηγούν την χώρα στον διασυρμό, δηλαδή Σαμαρά και Βενιζέλο που επιμένουν πεισματικά στην τήρηση των μνημονιακών υπογραφών τους».
Advertisements

One thought on “Η αθλιότητα με την πολιτική για το φάρμακο συνεχίζεται, όπως και η απάθεια και η ανεπάρκεια των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

  1. H ευθύνη βαρύνει αυτούς που φρόντισαν να μην υπάρχει σήμερα κυβέρνηση.Μήπως οι ΑΝΕΛ μπορούν να μας πούν τι έκαναν, εκτός από το να μοιράζουν non papers, για να υπάρχει σήμερα κυβέρνηση ;Καλό σας βράδυ και μην φοβάστε τίποτα θα μας "απελευθερώσει" ο Πάνος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s